Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ Η ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ


Ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε και πώς δημιουργηθήκαμε; Στην πραγματικότητα, πώς δημιουργήθηκαν και διαμορφώθηκαν τα πάντα γύρω μας, από τη χλωρίδα και την πανίδα, το φυσικό περιβάλλον, μέχρι τους πλανήτες, τα ηλιακά συστήματα, τα σύμπαντα και τους γαλαξίες; Ποιος τροφοδοτεί με ενέργεια όλον αυτόν τον τεράστιο παγκόσμιο μηχανισμό και όλες τις δημιουργίες του; SIRIUS – η μήτρα του σύμπαντος μας Άρτεμις, με μια τριαδική δομή SIRIUS Alpha, SIRIUS Beta και SIRIUS Gamma. Αυτό και μόνο αυτό, το Y Upsilon του SIRIUS A, B, C - μια αδιαίρετη δημιουργική μονάδα ως βάση και εμφάνιση της Δημιουργίας, δημιουργεί και εκδηλώνει απολύτως τα πάντα και το κάνει άφθονα και άπειρα!

Υπάρχει πληθώρα αποδείξεων και στοιχείων μέσα στο κείμενο για να κατανοήσετε την απέραντη αφθονία της Δημιουργίας σας και την απέραντα άφθονη δύναμη που έχετε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε άφθονα, και πώς στο φυσικό μας σώμα έχουμε έναν μικροσκοπικό ΣΕΙΡΙΟ, συντονισμένο με καθολική μήτρα. Ωστόσο, αυτό σας κλέβουν οι αποστάτες των οποίων ο μόνος στόχος είναι να σας στερήσουν την Αφθονία σας χρησιμοποιώντας ύπουλες τεχνικές, άλλοτε κρυφές, άλλες φορές εμφανείς. Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την αφθονία σας είτε να αφήσετε να σας αφαιρεθεί, όλα καταλήγουν στην ελεύθερη βούληση - τη μεγάλη αξία που είναι έμφυτη σε όλους τους ανθρώπους.

Ανακαλύψτε το 360 Moirai (μοίρες) και μάθετε για τις 12 ανθρώπινες φυλές και το 13ο Ellanian phyle. Η Δημοκρατία που είναι η ίδια δομή και κατασκευή, σύνθεση και σύνδεση της πλήρους Αρχέγονης Ουσίας του κώδικα που ανήκει στη Δημιουργία των ΑΛΦΑ και ΩΜΕΓΑ.

Όσο περισσότερο αναλύετε και μπαίνετε πιο βαθιά στην αναζήτησή σας σχετικά με την αληθινή σας ύπαρξη, θα βρείτε χιλιάδες μυστικά και κρυμμένες αλήθειες. Απασχολήστε το μυαλό σας με την ύπαρξή σας και μην επιτρέψετε ποτέ ξανά σε κανένα αποστατικό δαιμόνιο να καθορίσει τι και ποιος είστε.

Μάθετε, πάρτε τη γνώση, γνωρίστε και κατανοήστε με πλήρη επίγνωση και δράστε - ως παιδί των Θεών και ως ναός των Ναών που είστε - ΩΜΕΓΑ ΨΥΧΗ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.​

ΠΗΓΗ https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ. ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ ΕΠΙΔΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ 693-2174847

email holidisk@gmail.com

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ 6989141606

email iliaskarakozidis@gmail.com

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297

email giadanou70@gmail.com

ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ ΠΛΗΡ 690 700 2505 e-mail: irenetotiev@hotmail.com

website: https://irenetotiev.blogspot.com/

f/b page: https://www.facebook.com/IreneTotiev2020

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΛ 6907515419 email: morfidis@yahoo.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ 6949461369

email: xristos.iliadis1989@gmail.com

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΠΛΗΡ 6943283782

email wulaalexandridou5@gmail.com

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://www.e-sy.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου