Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δομή & Διοίκηση

 


Μας δίνουν την ευκαιρία μια φορά κάθε τέσσερα (4) χρόνια ή όπως αλλιώς τους βολέψει και έχουν φροντίσει ο πολίτης να απαξιώνει όλο και περισσότερο τη διαδικασία των εκλογών. Ο πολίτης θεωρεί τη πολιτική (την ίδια του τη ζωή) ως κάτι ξένο. Είναι όμως έτσι; 

Σήμερα βιώνουμε αυτή την εξαθλίωση γιατί πολύ απλά επιτρέπουμε σε μια χούφτα ανθρώπους να ενεργούν αντί του προσώπου μας παίρνοντας αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Χωρισμένοι σε μικρά κομματάκια , ομάδες, κοινωνικές τάξεις και οποιαδήποτε άλλη ''κατηγορία'' εντασσόμαστε ανάλογα με τις ανάγκες των διαχειριστών μας, αισθανόμαστε πολλές φορές ανήμποροι να αντιδράσουμε και κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι ''δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Πλέον όμως χιλιάδες Έλληνες πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και συντονίζοντας τις ενέργειες τους έχουν δομήσει έναν Πολιτικό Φορέα που όμοιος του δεν υπάρχει στον πλανήτη.

Τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους.

Θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι και κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει, οι πρόγονοι μας έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτό. Η Ελλήνων Συνέλευσις αλλάζει τελείως τα δεδομένα και ασκεί Διοίκηση με βάση τα ''θέλω'' του πολίτη. 

Τα πάντα ξεκινούν από τη βάση

Ο πολίτης ασκεί πραγματική πολιτική, εντοπίζει τους αξιότερους μέσα από τη τοπική κοινωνία και τους αναθέτει την εκτέλεση των αποφάσεων του συνόλου με το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κοινό συμφέρον. Οι πολίτες (τα μέλη) αποφασίζουν και η Διοίκηση συντονίζει την εκτέλεση της απόφασης των πολιτών.

Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη δομή της Διοίκησης της Ελλήνων Συνέλευσις.


ΠΗΓΗ: https://www.e-sy.gr/structure/



Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ


ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5, 
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com


https://esykpdkentrikisellados33.blogspot.com/2023/04/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου