Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Τα τρία βήματα που μας οδηγούν στην σκλαβιά...

 Τα τρία βήματα που μας οδηγούν στην σκλαβιά..


Έλεγχοι-περιορισμοί-απαγορεύσεις. Λέμε σήμερα ότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι. Ζούμε σ’ ελεύθερες χώρες, με τα διάφορα πολιτικά συστήματα ή πολιτεύματα. Η ποικιλία αυτών, με τις πολλές ιδιαιτερότητες, είναι τεράστια.  Πρωταρχικό ρόλο παίζει η κουλτούρα των λαών, αλλά και οι επιρροές από εξωτερικούς παράγοντες.

Οι πολιτικοί που εφαρμόζουν αυτά τα συστήματα, ισχυρίζονται πως ο τι κάνουν είναι για την ευημερία και εξυπηρέτηση των πολιτών. Πόσο όμως είναι αλήθεια όλα αυτά;;

Σήμερα η πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη, σε μια χειμαζόμενη κατάσταση, αγνοεί τα πλείστα όσα διαδραματίζονται εις βάρος της. Πέραν των πολεμικών συρράξεων με την κλασσική μορφή που γνωρίζουμε, ένας αφανής τεράστιος διωγμός του ανθρώπινου είδους, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και εντείνει ρυθμούς. Αυτός ο καλυμμένος πόλεμος, χρησιμοποιεί πλέον αλλά μέσα, που ουδόλως γίνονται αντιληπτά από την κρίση των ανθρώπων.

Σκοτεινές κοινωνίες ελέγχουν τον πλανήτη, κι αν κάτι έμεινε εκτός, είναι θέμα χρόνου να τελειώσει κι αυτό. Επιβάλλονται συνεχώς νέες νομοθεσίες, καλυμμένες με εύπεπτα συνθήματα. Παντού οι έλεγχοι εντείνονται με έναν καλά υπολογισμένο ρυθμό, ώστε οι πολίτες να τους εφαρμόζουν ως αναγκαίους, ξεχνώντας σιγά-σιγά την βάναυση υποχρεωτικότητα. Οι έλεγχοι αφορούν και τους βλέπουμε σε κάθε πτυχή της ζωής μας, με το πρόσχημα της δημοκρατίας.

Αφού, λοιπόν, ο έλεγχος έγινε ένα με την ανάσα μας, αμέσως μετά εμφανίζονται οι περιορισμοί. Είναι ο συνήθης δρόμος, η δυσάρεστη εξέλιξη που μας καθιστά στόχους .Η ανάπτυξη των περιορισμών όμως, πρέπει να είναι εμφανής στο κοινό, σε αντίθεση με τους ελέγχους που επιβλήθηκαν συγκεκαλυμένα. Οι περιορισμοί δεν κρύβονται, παρά σερβίροντας με δόσεις, προς αποφυγήν  αντιδράσεων από τους ανθρώπους.

Εδώ κυριαρχούν τα διεθνή ΜΜΕ. Ίσως οι πολλοί να αγνοούν την ιδιοκτησία όλων των εφημερίδων, περιοδικών, τηλεόρασης και κοινωνικών δικτύων. Όλα αυτά εκκινούν από μια πηγή χρηματοδότησης και εννοείται πως μας ενημερώνουν σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών. Με αυτήν την τεράστια προπαγάνδα, επόμενο είναι να χωνέψουμε τους περιορισμούς.

Και έχουμε τώρα την επόμενη κίνηση του δυνάστη, τις απαγορεύσεις. Αφού αποδεχθήκαμε τον σιωπηρό έλεγχο και τον εμφανή περιορισμό, δεν είναι δύσκολο να υποκύψουμε και στις απαγορεύσεις. Η μαγική συνταγή δοκιμάστηκε και στέφθηκε με επιτυχία. Βροχή οι απαγορεύσεις, από τις πλέον κοινές και ανώδυνες, μέχρι τις αβάσταχτες που θέτουν την ζωή μας σε κίνδυνο.

Ίσως αρχίζουμε να κατανοούμε αυτήν την επικίνδυνη ακολουθία που εφαρμόζεται πάρα πολλά χρόνια, αλλά η κατασκευασμένη τρελή πορεία που διαλέξαμε μας φρενάρει, ώστε να αντιδράσουμε και να την ανατρέψουμε.

Μέγας συντελεστής για την μόνιμη επιβολή και διατήρηση ελέγχων, περιορισμών και απαγορεύσεων είναι ο πολιτικός κόσμος. Είναι οι συνεργοί, οι οποίοι εξαγορασμένοι όντες από την διεθνή οικονομική, αντιανθρώπινη ολιγαρχία, εφαρμόζουν με μένος εναντίον των πολιτών τις προσταγές των αφεντικών, αδιαφορώντας για τις τραγικές συνέπειες.

Αυτά, φίλοι μου, είναι τα τρία βήματα που σκλαβώνουν τους ανθρώπους. Μετά έρχεται ο θάνατος.

Μήπως υπάρχει κάποια αχτίδα φωτός μέσα σ’ αυτήν την σκοτεινή αλληλουχία;;Έχουμε, άραγε, την ευκαιρία να τελειώσουμε μια και καλή τους δυνάστες και δήμιους της ανθρωπότητας;;Μήπως ήρθε ο καιρός να δείξουμε δύναμη και ανάστημα, αναλαμβάνοντας τον καλώς εννοούμενο έλεγχο για την ζωή μας, εξαφανίζοντας ελέγχους, περιορισμούς και απαγορεύσεις που επιβάλλονται πέραν πάσης ανθρώπινης αξίας και ηθικής;;

Εδώ στη πατρίδα μας, την κοιτίδα Φωτός και πολιτισμού, ξεκίνησε η επανάσταση του Ανθρώπου. Αρχή και δύναμη αυτής της ανατροπής είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Οι κοινωνίες βρίσκουν τον πραγματικό βηματισμό τους. Αναδεικνύεται η ανθρώπινη φυσιολογία, η πνευματική ανέλιξη και εμφανίζεται το φως της Δημιουργίας.

Το μεγάλο ξεκίνημα είναι εδώ, τα σκοτάδια υποχωρούν, οι Συν Έλληνες δίνουν το παρόν και δείχνουν τον δρόμο της απελευθέρωσης του πλανήτη.

Χρήστος Κράγιας


https://esykpddm.blogspot.com/2023/04/blog-post_38.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου