Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Μόνιμος κάτοικος ή επισκέπτης στη χώρα σου;; ΕΣΥ διαλέγεις

 

Μόνιμος κάτοικος ή επισκέπτης στη χώρα σου;;ΕΣΥ διαλέγεις


Ο επισκέπτης ή τουρίστας, είναι ένα άτομο που με την βαλίτσα του στο χέρι, περιδιαβαίνει από τόπο σε τόπο. Σκοπός του να μάθει για την ζωή και τις συνήθειες των ντόπιων και να δει τα αξιοθέατα. Μετά φεύγει, ίσως επανέλθει αν κάτι τον συγκίνησε και φυσικά δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν.

Εσύ όμως είσαι μόνιμος κάτοικος αυτής της χώρας. Ζούσες, ζεις εδώ και θα ζεις επ’ άπειρον. Και επειδή συμφωνούμε, πάμε να εξετάσουμε το “ζεις εδώ”. Λοιπόν, από γεννήσεως μέχρι...μετακομίσεως, όλος ο βίος σου περνά εδώ, πάνω σ’ αυτήν την γη που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ. Και δεν είσαι μόνον κάτοικος, αλλά και ιδιοκτήτης . Μόνον που εδώ και 200 χρόνια, κάποιοι έβαλαν στο μάτι τον τόπο σου και τον μαγαρίζουν.

Μια φάρα υπανθρώπων κατάφερε να αλώσει με υπόγειες διαδρομές νου και συνειδήσεις και από ιδιοκτήτης κατάντησες παρίας και επαίτης. Αυτό έγινε εύκολα εξ αιτίας δικής σου αβελτηρίας, αδιαφορίας, πράξεων και παραλήψεων. Όταν η συνείδηση είναι ελαστική, τότε ο πολίτης καθίσταται ασπόνδυλο ον, άνευ βουλήσεως και οπωσδήποτε ανίκανος λήψης αποφάσεων.

Ωραία, βλέπω ότι συμφωνείς κι εδώ. Και μετά τι κάνουμε;; Με σύνεση και ψύχραιμα βλέπουμε, εξετάζουμε, κρίνουμε αντικειμενικά και αποφασίζουμε. Πρώτα πρώτα σταματάμε την ανθρωποφαγία. Δεν βλέπουμε τον συμπολίτη μας ως εχθρό, γιατί σε λίγο θα καννιβαλίσουμε  εαυτούς.

Βλέπουμε στα μάτια των αδελφών μας, την ζοφερή κατάσταση που ζούμε όλοι. Χάνουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας θα ζήσουν σ’ έναν ξένο και αφιλόξενο τόπο. Δεν το θέλεις βέβαια και τώρα πρέπει να αποδείξεις ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις.

Δεν παραδίνεται στους ολιγάρχες κατακτητές που επιβουλεύονται και αρπάζουν το σπίτι σου, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων. Αποφάσισες να αναλάβεις τα ηνία από τους ξεπουλημένους πολιτικούς και να κυβερνήσεις την χώρα. Εργασία, ασφάλεια, κοινωνική ειρήνη, υγεία, εθνική κυριαρχία, παιδεία και ο’ τι μας καίει είναι στα χέρια σου.

Η οικονομία δεν χρειάζεται μπαλώματα και απογειώνεται. Συμπλέουμε ομόνοια στην  προγραμματισμένη και πραγματοποιήσιμη ανάπτυξη με νόμους, αρχές και αξίες, αντάξιες της Ελληνικής ψυχής. Η πατρίδα μεταμορφώνεται από κλοτσοσκούφι των ισχυρών, σε παγκόσμιο ηγέτη και ακτινοβολεί.

Τα δίκαια και τα δικά σου, που ύπουλα στερήθηκες από το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, επανέρχονται στα χέρια σου και η συνεπής χρήση τους σε εξυψώνει στην πραγματική θέση του νοήματος Άνθρωπος. Επιτέλους κατάλαβες πως δεν είσαι ο ένοχος όπως προσπάθησαν να σε πείσουν καταχρηστικά και άδικα για τον κατήφορο της πατρίδας.

Βλέπω να αμφισβητείς τα κόμματα και βλέπεις τον αγαπημένο σου βουλευτή με καχυποψία. Κουράστηκες από ψεύτικες ιδεολογίες και υποσχέσεις του αέρα. Κουράστηκες, βαρέθηκες να υπηρετείς φαύλους και να εξαρτάσαι από δήλωση υποταγής. Το κομματικό καθεστώς καταρρέει με θόρυβο και με θόρυβο εμφανίζεσαι ως ρυθμιστής του μέλλοντος σου.

Για ένα πράγμα μόνον απορώ και δεν μπορώ να το χωνέψω. Πως και είσαι μακριά από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και δεν ήρθες ακόμη στην μεγάλη αγκαλιά των Συν Ελλήνων;;   

Χρήστος Κράγιας


https://esykpddm.blogspot.com/2023/03/blog-post_49.html?fbclid=IwAR36LOm0IrWKEyYufKCigsvoEJp1kxGP93-DrsvnJwSoZTJTKLgvWzevKPk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου