Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Η ΣΥΝ-ΕΝΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

 



Η ΣΥΝ-ΕΝΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ 



Δύο βδομάδες πριν από το τραγικό συμβάν της πρόσκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, η Ελλάδα παραπέμπεται στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω μή συμμόρφωσης με τους ευρωπαϊκούς κανόνες για τις σιδηροδρομικές μεταφορές.


 Η ασυνέπεια και η ανηθικότητα των πολιτικών προσώπων στην Ελλάδα είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο και στον τομέα των σιδηροδρόμων αυτό που διαπιστώνεται με την πρώτη ματιά, είναι ότι δεν σεβάστηκαν, ούτε μερίμνησαν ώστε τα τρένα να καταστούν ένας κερδοφόρος αναπτυξιακός τομέας που θα μπορούσε να προσφέρει τρελά έσοδα στα ταμεία του κράτους.


Αντίθετα κυριάρχησε η υπανάπτυξη σε θέματα υποδομών και η υποβάθμιση της ποιότητας και της ασφάλειας, που σε συνδυασμό με την αλόγιστη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος οδήγησαν στο να καταστεί ο Ο.Σ.Ε. ζημιογόνος. Τα μεγάλα ελλείματα άλλωστε αποτελούν την κατεξοχήν δικαιολογία για να οδηγηθούν στο  ξεπούλημα οι άλλοτε επιχειρήσεις του Δημοσίου

 (πχ Δ.Ε.Η., λιμάνια, αεροδρόμια, κλπ)


Από την άλλη πλευρά η Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται να ρίξει τις ευθύνες αποκλειστικά στο εγχώριο πολιτικό καθεστώς, παίζοντας τον ρόλο του "κακού μπάτσου" ενώ παράλληλα παρουσιάζεται ως φορέας δικαίου, συμμετέχοντας από το παρασκήνιο με έναν εξίσου ανήθικο τρόπο, ενορχηστρώνοντας ύπουλα την καταστροφή της ΕΛΛΑΣ. 



Γνωρίζουμε όλοι ότι τον Ιανουάριο του 2017 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  πουλήθηκε για ψίχουλα (μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ) στον ιταλικό όμιλο FSI μέσω του ΤΑΪΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου).


Μάλιστα οι "ελληνικές" κυβερνήσεις πιέστηκαν από την ΤΡΟΪΚΑ από την εποχή του πρώτου μνημονίου, να εκχωρήσουν τις εταιρείες του Δημοσίου στο ΤΑΪΠΕΔ, κάτι που τέθηκε και ως προαπαιτούμενο από τους όρους των μνημονίων.


Το ΤΑΙΠΕΔ δημιουργήθηκε με τον νόμο 3986/2011 για να ιδιωτικοποιηθεί κατά το δυνατόν περισσότερο ο Δημόσιος τομέας, για να εκποιηθεί η Δημόσια Περιουσία με την δικαιολογία της απόσβεσης του χρέους.


(ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 400 ΔΙΣ ΕΥΡΩ )


 Έτσι κάθε φορά που έμελλε να πάρουμε κάποια χρηματική δόση ως δάνειο με όρους τοκογλυφίας, οι 300 αντιπρόσωποι - διαχειριστές μας, που συνεργάζονται άψογα και καθ΄ όλα με τους δανειστές, προέβαιναν στο ξεπούλημα κάποιας Δημόσιας Επιχείρησης. 


Γιατί όμως είναι συνένοχη η Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν δικαιούται να παριστάνει τον δικαστή ;


Διότι οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής  Επιτροπής, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Ελλάδα, είχαν κληθεί επίσημα από τον κ. Αρτέμη Σώρρα από τον Μάρτιο του 2015, μέσω της εξώδικης δήλωσης προς τον τότε πρωθυπουργό Α. Τσίπρα και τον υπουργό οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, ...

για συντονισμό και εποπτεία για την λήψη κεφαλαίων από τα παράγωγα του πλούτου των κληρονομικών κεφαλαίων.


Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν μέσω των πρεσβειών στην Ελλάδα και οι Μπαράκ Ομπάμα (πρόεδρος της Αμερικής), ο αρχηγός της CIA και ο  Βλαντιμίρ Πούτιν (πρωθυπουργός της Ρωσίας).


Μετά από την προσφορά του κ. Σώρρα (2015) δεν δικαιολογείται η επιβολή κανενός σχεδίου "διάσωσης" από τους Ευρωπαίους εταίρους μας και η υπογραφή κανενός μνημόνιου υποτιθέμενης "στήριξης", με τους γνωστούς δυσβάσταχτους όρους, που ένας από αυτούς ήταν να προσφερθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι πινακίου φακής στους Ιταλούς. 


Πόσο μάλλον ο όρος της εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που ήταν παράλογος αλλά και παράνομος με βάση την διεθνή νομολογία !




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ 262 ΤΗΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΕΛΙΔΕΣ 21-22



Τόσο οι ευρωπαίοι όσο και οι εγχώριοι πολιτικοί αγνόησαν τις επανειλημμένες εξώδικες αναφορές-γνωστοποιήσεις του κυρίου Σώρρα για την αξιοποίηση των κληρονομικών κεφαλαίων του ενός  Έθνους, όπως δηλώνεται και από τον ισολογισμό του 2007. Ακολουθούν τα επίσημα έγγραφα και οι αντίστοιχες εκθέσεις επίδοσης :



unnamed (15)
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 2
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 3
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 4
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 5
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 6
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 7
ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 8



ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ 9
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ Α.ΠΑΓΟΥ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Α.ΠΑΓΟΥ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

πηγή



Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι :

Με τα κεφάλαια ύψους 2,3 τρις ευρώ για Ελλάδα και Κύπρο, που έχουν δεσμευτεί από τον πρόεδρο της "Ελλήνων Συνέλευσις" κ. Αρτέμη Σώρρα, η Ελλάς θα είναι η χώρα πρότυπο σε τεχνοτροπία και σε καινοτομίες στον τομέα των μεταφορών, διότι τα έργα αυτά εμπίπτουν στην κατηγορία των έργων κοινής ωφέλειας και υποδομών για τα οποία προβλέπεται χρηματοδότηση.


Eπίσης βλέπουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως θεσμός, επιχειρεί με την παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να ρίξει στάχτη στα μάτια και να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών που έχει, για όσα δεινά έχει προκαλέσει στην πατρίδα μας, από κοινού με το εγχώριο ανθελληνικό πολιτικό καθεστώς.



Ευαγγελία Γιαδανού

-------------------------------------


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφασίζει να παραπέμψει την ΕΛΛΑΔΑ στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανόνες για τις σιδηροδρομικές μεταφορές






ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ


ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 


ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»





EMAIL: giadanou70@gmail.com


TΗΛ. 6932729297


giadanou.blogspot.com

 



youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "Ε.ΣΥ.":

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html




ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ "E.ΣΥ" :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html




ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/




 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου